Ze zahájení volební kampaně v Kroměříži

31. 8. 2020

Už i v okrese Kroměříž proběhlo zahájení kampaně do krajského zastupitelstva.

"Jako předsedkyně OV KSČM Kroměříž musím říct, že to bylo zahájení velice příjemné. Celé čtvrteční odpoledne a podvečer s námi strávila poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně strany Kateřina Konečná. Na besedu s ní dorazila do Zborovic celá řada lidí a diskuze byla k tématům nejen evropským. I přes to, že nebyl úplně časový prostor, stihli jsme v doprovodu členů ZO Zborovice prohlídku obce, takže jsme se seznámili i s problémy, které tuto obec trápí. Večerní posezení s kandidáty do krajského zastupitelstva využili pro změnu občané Kroměříže. Otázky jim zodpovídal zejména Michal Kostka, který je pátým v pořadí na krajské kandidátce a jako městský zastupitel byl středem zájmu občanů. Doufáme, že jsme tímto nastartovali kampaň, ve které se nám podaří lidem ukázat, že my jsme ti, kteří nejen slibují, ale také své sliby plní. Po čtyřech letech zmatků a chaosu chceme lidem nabídnout stabilizaci, kterou kraj nutně potřebuje a rozvoj, který si zaslouží. Chceme konec arogance moci," napsala v tiskové zprávě Marie Pěnčíková, předsedkyně OV KSČM Kroměříž.

Autor:
Mediální úsek ÚV KSČM