Celookresní předvolební mítink KSČM Kroměříž

12. 10. 2017

V úterý, 10. října proběhl v Kroměříži na Velkém náměstí celookresní předvolební mítink KSČM. I když počasí nám zrovna dvakrát nepřálo, příjemnou atmosféru jsme si nenechali zkazit. Kromě našich kandidátů, s kterými jste měli možnost pohovořit, čehož jste opravdu hojně využili, přijali naše pozvání také Ing. Kateřina Konečná – poslankyně Evropského parlamentu a Petr Šimůnek – 1.místopředseda ÚV KSČM. Oba dva ve svých vystoupeních upozornili na celou řadu aktuálních problémů, zejména připomněli, že klub KSČM inicioval svolání mimořádné schůze PS kvůli řešení otázky lithia. KSČM ve svém volebním programu má již dlouhodobě, že nerostné suroviny mají být v rukou státu.

Celé odpoledne nám zpříjemňovala hudební formace Karel Gott revival Morava ve složení Josef Bouda a Radek Verner.

Volby nás čekají již za pár dnů. V pátek a sobotu 20. a 21.října 2017. Ráda bych vás všechny vyzvala, ať svého práva volit využijete a k volbám jdete. Samozřejmě vás žádám o hlas pro stranu pod číslem 8, pro Komunistickou stranu Čech a Moravy. Tím totiž vsadíte na jistotu. My jsme tu stále s lidmi pro lidi. JSME VÁŠ HLAS

Ing.Marie Pěnčíková