Zpravodaj KSČM Kroměřížsko září 2017

9. 10. 2017

Vážení a milí čtenáři,

připravili jsme pro Vás toto mimořádné číslo Zpravodaje, tak jak jsme dlouhodobě avizovali. Jsme svědky předvolební ofenzívy více než 20 politických stran a uskupení, které se v našem kraji rozhodli ucházet o přízeň voličů. Vidíme kolem cest plno modrých slibů těch, kteří vydrancovali naši zemi a vytvořili skupinu boháčů, kteří ovládají buď přímo nebo skrytě dění v naší zemi a životy náš všech. Někteří slibují, jiní vyhlašují války nízkým mzdám a můžeme na předvolebních plakátech a billboardech vidět desítky slibů – které však nikdy z jejich strany nebyly a nebudou naplněny. Prostě zase lžou, oblbují národ a nejde jim o nic jiného než vládnout, mastit si dál kapsy a lidem slibovat všechno možné i nemožné. Hovoří hodně o lidech, ale jednají proti jejich zájmům.

My chceme pro poctivé a pracovité lidi v této zemi zajistit „MÍR VE SVĚTĚ, SPRAVEDLNOST A BEZPEČÍ DOMA“.

Jsme připraveni udělat maximum pro dobrý výsledek našich kandidátů v těchto volbách.  Byli bychom rádi, kdybyste nám pomohli přesvědčit většinu občanů, aby šli k volbám a svůj hlas dali naší straně a plně využili i preferenční hlasy pro kandidáty našeho okresu. Všech našich sedm kandidátů je připraveno hájit zájmy poctivých a pracovitých lidí.

Volte prosím rozumem a srdcem.

Moje srdce bije nalevo.

RSDr. Jaroslav Procházka, člen ÚV KSČM a místopředseda OV KSČM Kroměříž