Zpravodaj KSČM Kroměřížsko srpen 2017

4. 9. 2017

Vážení a milí čtenáři,

je čas prázdnin a dovolených, ale ani v těchto horkých letních měsících nezahálíme. Naše okresní organizace KSČM je v plném běhu příprav na parlamentní volby, které se uskuteční v říjnu tohoto roku. Naši poslanci pracovali poctivě po celé čtyřleté volební období, ale sami nemají sílu na to, aby o výsledcích své práce informovali všechny voliče. Ti vidí billboardy s obličeji zástupců různých politických stran s hesly slibujícími nesplnitelné. To, že po volbách ti samí hodí své sliby za hlavu a na své voliče zapomenou dnem voleb, jakoby neviděli. Ba co víc, někdy na získání jejich hlasu stačí vhodně nabídnutá kobliha.

Na nás, na každém komunistovi je, abychom přesvědčili občany, že hlas naší straně je tou správnou volbou. Že právě KSČM je strana, která nikdy své voliče nezradila A to hlavní, že jít k volbám je základní lidské právo, které by měli využít a k volbám jít.

Čekají nás dva měsíce, které budou rušné a náročné. Všichni musíme napnout své síly, abychom docílili co nejlepšího volebního výsledku.

Vážené dámy a pánové, soudružky a soudruzi, přeji Vám krásný a odpočinkový konec prázdnin. Užijte si poslední letní dny a načerpejte síly, abychom na společnou práci v předvolební kampani měli dostatek energie.

Z. Hlobilova

předsedkyně OV KSČM Kroměříž