IX. sjezd KSČM

767 01 Kroměříž

E-mail: ov.kromeriz@kscm.cz

Mobil: 725 646 089

Orientační provozní doba OV:

Pondělí - čtvrtek:9.00 - 16.00
Pátek:9.00 - 14.00

OV KSČM Kroměříž má k dispozici knihovnu.

Knihy si lze vypůjčit v pracovní době OV.

KSČM KroměřížskoFOTOGALERIE

FOTOGALERIE

Předvánoční posezení 12.12.2016

(20.12.2016)
Předvánoční posezení

Prosinec patří k měsíci, ve kterém si každý den uvědomujeme, že konec roku se nezadržitelně blíží a čím vyšší datum, tím hektičtější bývají dny. Každá hospodyňka
přemýšlí, co ještě udělat, nakoupit, vysmýčit, aby vánoce byly, jak se patří. Každý muž v domácnosti se snaží přiložit ruku k dílu, nebo alespoň jít z cesty, aby nepřekážel. Proto každá příležitost k odpoutání se od těchto starostí bývá všemi vítaná.
            Takovou příležitostí bylo pro mnohé předvánoční posezení, které se uskutečnilo již potřetí v prostorách OV KSČM. O krásnou výzdobu zasedací místnosti se postarala členka VV s. Eva Badinková. Bohaté občerstvení tradičně připravily členky Levicového klubu žen Haná, k dobré náladě přispěl hrou na harmoniku s. Václav Kuchař z Chropyně. Plně zaplněná zasedací místnost odměnila potleskem vystoupení pěveckého sboru Rozárky, které již tradičně bývají hosty našeho setkání. Zatoulal se mezi nás dokonce i Mikuláš se svým doprovodem. Nechybělo ani losování o ceny. Tyto nebyly nijak velké, ale zakoupením losu každý přispěl k tomu, že mohl být předán menší finanční dar Dětskému domovu Na Sýpkách. S tímto domovem spolupracuje LKŽ a i když předaná částka nebyla nijak závratná, potěšila právě v tyto předvánoční dny.
            Všichni odcházeli spokojeni a s přáním, abychom se v příštím roce opět setkali.

Z.Hlobilová, předsedkyně OV KSČM

Vánoční posezení 12.12.2016