IX. sjezd KSČM

767 01 Kroměříž

E-mail: ov.kromeriz@kscm.cz

Mobil: 725 646 089

Orientační provozní doba OV:

Pondělí - čtvrtek:9.00 - 16.00
Pátek:9.00 - 14.00

OV KSČM Kroměříž má k dispozici knihovnu.

Knihy si lze vypůjčit v pracovní době OV.

KSČM KroměřížskoFOTOGALERIE

FOTOGALERIE

Mezinárodní den žen - 8. března 2016 - Dům kultury Kroměříž

(9.3.2016)

Oslava MDŽ v Kroměříži

V úterý 8. března 2016 se společenský sál Kulturního domu v Kroměříži zaplnil do posledního místa. Více než 300 žen z kroměřížského okresu pod záštitou OV KSČM, LKŽ Haná a OS ČMS společně oslavilo tento významný svátek. Účastníky pozdravily delegace z okresu Uherské Hradiště a Republikové rady LKŽ. Děvčata z LKŽ Haná Kroměříž připravila tradičně bohaté občerstvení, které uspokojilo i mlsné jazýčky.
            V úvodním vystoupení místopředsedy OV KSČM Kroměříž a člena ÚV KSČM s. Jaroslava Procházky byly krátce připomenuty historické souvislosti vzniku a významu toho svátku.
            Organizátoři připravili pro účastníky bohatý kulturní program, ve kterém vystoupily taneční páry GRADACE a SVING. Program byl vkusně doplněn o další kulturní vstupy, kterým dominovala kapela KOZLAŇÁCI.
            Tříhodinový program byl hodnocen velmi pozitivně a bylo konstatováno, že oslava patřila svou úrovní k nejpovedenějším za posledních 10 let. Zazněl jednoznačný důrazný požadavek, aby takováto společenská setkání byla organizována i dalších letech.
Jaroslav Procházka, místopředseda OV KSČM